Fashionable İstanbul'un Yıldızı Tubaydı



Fashionable İstanbul by Avea, dün akşamki Vivienne Westwood ve Missoni defileleriyle sona erdi. Defileye katılan dünyaca ünlü aktör Bruce Willis ve eşi Emma Heming damgasını vurdu. Defileye el ele katılan çift, kameralar için öpüşerek poz vermeyi ihmal etmedi.

Moda dünyasında "özgür ruhu ve cesur duruşuyla" dikkat çeken tasarımcı Vivienne Westwood'un yağmur ormanları konseptinde hazırlanan koleksiyonu "Anglomania" ilk kez İstanbul'da sergilendi. Turuncu elbisesi ve saçlarıyla dikkat çeken Westwood, girişte bir süre çantasındaki kimliğini bulmaya çalıştı. Defilenin sonunda büyük alkış alan tasarımcıyı izlemeye yerli ve yabancı birçok ünlü katıldı.

Vivienne Westwood'un hayranları
"Vivienne Westwood'un büyük hayranıyım" diyenlerin arasında Tuba Büyüküstün, Meltem Cumbul, Tuba Ünsal gibi isimler yer aldı. Mega Magazin'e konuşan Meltem Cumbul, "Her zaman tasarımlarını takip ederdim, İstanbul'a kadar gelmişken görmemek olmaz" diye konuşurken, tavus kuşu tüynden yapılmış şapkasıyla dikkat çeken Tuba Ünsal, "Bu defilede yepyeni tasarımlar vardı ve ilk kez İstanbul'da sergilendi. Roberto Cavalli'nin eski kreasyonlarını sergilemesi, açılışın da bu o defileyle yapılması gerçekten kötüydü" ded

0 yorum:

Yorum Gönder